Wereldhuis Bonangana

2016-05-14 - 4de Wereldquiz

Gepost op: 03-05-2016

Datum: Zaterdag 14 mei om 19.30u

Adres: Huize de Meerleer,Hofstr. 7, 9100 Sint-Niklaas

 

Op vele plaatsen organiseert men met een zekere regelmaat een quiz. Ons Wereldhuis Bonangana doet dat nu ook weer. We zijn ondertussen aan onze 4 de editie toe. Het speciale aan onze quiz is dat die gericht is op onderwerpen die te maken hebben met het wereldgebeuren, migratie, mensenrechten, vreemde gerechten, sociale problemen,…

Er zijn ook een paar amusante proeven die voor wat sfeer kunnen zorgen. Inzake invalshoek en aanpak zijn we (bijna) uniek. Ons voornaamste doelpubliek zijn niet de bollebozen of de professionele quizzers, al zijn die uiteraard ook welkom. We mikken op al diegenen die open staan voor de wereld, zichzelf eens willen testen en bovendien iets willen bijleren. Iedereen, welke kleur hij of zij ook heeft, is welkom. De gemoedelijke sfeer overtreft de competitie. Wie het reeds meemaakte kan hierover getuigen. Inmiddels zijn er al tien ploegen ingeschreven, maar de inschrijvingen lopen nog vlotjes binnen.


Graag nodigen we jullie uit op dit evenement. Ditmaal gaat het door in Huize de Meerleer, Hofstr. 7, 9100 Sint-Niklaas. Hierbij vind je de flyer. Je kan met ploegen inschrijven, maar ook individueel.

Eventueel vormen we ter plaatse een ploegje met mensen die graag in groep willen deelnemen.

Ieder krijgt een prijs of prijsje. Je betaalt 3 euro aan de kassa en voor kansengroepen doen we iets speciaals. Ploegen tot maximum 5 deelnemers betalen een forfait van 10 euro.
Inschrijven bij Marc Maes: 03 777.39.25. Of per mail: marc.maes11@telenet.be.